Групова музика за възрастни

Курсът представлява един малък фрагмент от необятният свят на Музикотерапията. Занятията се провеждат групово и са подходящи за студенти и възрастни. За да посещавате този курс не е нужно да притежавате музикален талант. Единственото задължително условие е любовта ви към музиката! Курсът е насочен към активното музициране, чрез пеене на песни и възпроизвеждане на специално подбрани музикални упражнения, което освен че стимулира вродените творчески способности заложени у всеки, повлиява и положително на социалните умения, както и на цялостното емоционално състояние на участниците, безотказна практика използвана от нашите баби и дядовци в миналото, преди да бъдат изобретени музикалните носители. Занятията са подходящи за всички, които искат да разпуснат след забързаните ежедневни дни, изпълнени с безкрайни задължения и ангажименти. Те имат за цел, чрез сплотяващата сила на музиката да социализират и премахнат
стреса, да създадат среда, полът, социалният статус, нито персоналните музикални възможности, чрез стимулиране на дейности, пренасящи човек на онова отдавна забравено място, което силно наподобява училищния кабинет по музика. Упражненията и песните се изпълняват колективно от цялата група, като целта е максимално всички да се отпуснат и да се забавляват, създавайки нови познанства и приятелства в музикална среда на радост и хармония. Този тип занятия благоприятстват социалните умения, самочувствието, адаптивността, толерантността, търпението и всички качества, които спомагат работата в екип по един приятен и безопасен начин, посредством меката, хармонична и сплотяваща сила на музиката.

Уроците по Групова музика за възрастни се записват предварително на посочените Контакти. Провеждат се на място в школата или Онлайн.

Цени

Единични посещения с времетраене 45 минути
22лв.

Месечни абонаменти за групови занятия

Месечна карта Цена
Включва един урок в седмицата
(общо 4)
79 лв
(19,75лв. за урок)

Месечна карта Цена
Включва два урока в седмицата
(общо 8)
149 лв
(18,62лв. за урок)

График

Посоченият график е ориентировъчен и се фиксира при сформирането на група.

Условие за записване

Занятията се записват предварително на долу-посочените телефони.

Единичните посещения се заплащат на място след приключване на музикалното занятие.

Месечният абонамент се зарежда авансово на всеки четири седмици, съобразно броя на желаните занятия.Пропуснати занятия не се прехвърлят за следващия месец и са за сметка на ученика.

Заповядайте!


  0895 62 66 16 / 0883 38 50 80
  contact@veneramusic.bg
  Venera Music - музикални уроци