НОВО! Промоционални музикални ваучери

Ваучерите са с ограничено количество.

Ударните инструменти са прародителите на всички музикални инструменти, а съвременният барабан е в основата на по-голямата част от съвременната музика.

Уроците по барабани са подходящи за:
деца, ученици и възрастни.

Какво представлява урока

Уроците по барабани са благоприятни за всеки, който усеща ритъма във всяка частица от всичко, което го заобикаля, подходящи са за всички възрасти и са страхотно средство за развитие на метро-ритмичния усет и координация. Освен техническите способности, които придобива ученикът свързани с инструмента, барабанът влияе благотворно и върху неговото здраве, както физически така и психически.

Ползи от уроците по барабани

Уроците по барабани целят изграждане на правилна техника на звукоизвличане, постановка, координация, изграждане на метроритмичен усет и импровизация, което се постига, чрез специално подбрани за това упражнения, позволяващи на ученика да изпълняваме с лекота своята любима музика.

Цени и условия на уроци по барабани

Уроците се записват предварително. В началото на обучението се внася депозит на стойност цената на един урок. Ако ученикът не дойде в уговорения час и не предупреди от предишния ден, урокът се заплаща с депозита.Пропуснати уроци не се прехвърлят за следващия месец и са за сметка на ученика. След уточняване на учебния график се зарежда месечният абонамент, който се заплаща авансово на всеки 4 седмици, съобразни броя и продължителността на желаните занятия.

Единичен урок от 50 минути

Цена: 40лв.

Единичен урок от 30 минути

Цена: 30лв.

Месечна карта от 4 урока по 50 минути

Цена: 149лв.

(37,25лв. на урок)

Месечна карта от 8 урока по 50 минути

Цена: 279лв.

(34,87лв. на урок)

Запиши се на урок по барабани

Уроците по барабани се записват предварително на посочените Контакти. Провеждат се на място в школата или Онлайн.