НОВО! Промоционални музикални ваучери

Ваучерите са с ограничено количество.

Заниманията в група са подходящи за всички деца, които обичат музиката и чрез нея искат да се забавляват и усвояват нови опитности.

Уроците са подходящи за:
деца от 3 до 8 години

Какво представляват уроците

Груповите уроци за деца представляват феерия от упражнения, свързани с правилното музициране. Чрез специално подбрани музикални занимания, под формата на игри и песни, които спомагат изграждането на метро-ритмичен усет, развиват музикалния слух, насочват вниманието и фокуса, което спомага за развитие на търпението още в най-ранна детска възраст.

Ползи от обучението

Заниманията помагат на децата да разберат, че всяко едно от тях има важна роля за изграждането на цялата група , чрез което още повече се насърчава сътрудничеството и работата в екип. Колективното изпълнение на песните и упражненията в групата , показват на децата , че всеки може да бъде по-добър и никой не е съвършен. Сплотяващата сила на музиката е способна да премахне страха, да го претвори в увереност и по най-положителния начин да даде възможност на всяко от децата да изрази себе си.

Цени и условия

Уроците се записват предварително. В началото на обучението се внася депозит на стойност цената на един урок. Ако ученикът не дойде в уговорения час и не предупреди от предишния ден, урокът се заплаща с депозита.Пропуснати уроци не се прехвърлят за следващия месец и са за сметка на ученика. След уточняване на учебния график се зарежда месечният абонамент, който се заплаща авансово на всеки 4 седмици, съобразни броя и продължителността на желаните занятия.

Единичен урок от 45 минути

Цена: 30лв.

Месечна карта от 4 урока по 45 минути

Цена: 99 лв

(24,75 лв. на урок)

Месечна карта от 8 урока по 45 минути

Цена: 189лв.

(23,62лв. на урок)

График на групови занятия

Посоченият график е ориентировъчен и се фиксира при сформирането на група.

Понеделник
Вторник
Сряда
Четвъртък
Петък
Събота
Неделя
10:30
.
.
.
.
.
.
.
16:00
Сценично поведение за певци
.
.
.
.
Музика за деца
.
17:00
Групови уроци по барабани
.
.
.
.
.
.
18:00
.
Музика за деца
.
Публична реч
Групови уроци по цигулка
.
Музика за деца
19:00
.
.
.
Сценично поведение за певци
.
.
.

Запиши се на урок

Уроците се записват предварително на посочените Контакти. Провеждат се на място в школата или Онлайн.