НОВО! Промоционални музикални ваучери

Ваучерите са с ограничено количество.

Учебни зали и репетиционни под наем

Школата разполага с 8 напълно оборудвани дизайнерски помещения с големина между 30 и 60 кв.м., както и професионално звукозаписно студио в центъра на Младост, подходящи за репетиционни, семинари, уебинари, обучения, частни уроци, звукозапис, фотография, развлекателни игри и множество други дейности.Залите, които отдаваме са с различна големина и са оборудвани така, че да могат лесно да бъдат адаптирани в зависимост от предмета и естеството на дейността, за която биват наети.

01
Какво представляват залите?

Какво представляват залите

Всяка една от тях е обзаведена, има неограничен достъп до интернет и висококачествена апаратура: компютри, уеб камери, дигитални пиана, китари, висококачествени колони, усилватели, микрофони, осветление, стойки за ноти, клавири и микрофони, бели дъски, столове, дивани, чинове, бюра ,маси, диспенсъри за вода и др.

pomeshtenie pod naem 1
02
За какво могат да бъдат използвани?

За какво могат да бъдат използвани

Помещенията са с капацитет между 7 и 35 души и могат да бъдат наемани, както почасово, така и за половин ден, цял ден, седмица и дори месец, което ги прави подходящи за почти всякакъв вид индивидуални и групови дейности, с изключение на спорт. Например ако търсите подходящо помещение с добра акустика, в което да репетирате, да записвате, да снимате, да обучавате, да проведете среща, интервю, семинар, уебинар, работилници, консултации или каквото и да било друго, може да ни потърсите, за да получите най-добрата оферта!

pomeshtenie pod naem 2
03
Какви са цените?

Какви са цените, които предлагате?

Цените варират между 15 и 70 лв. на астрономически час в зависимост от големината на залата, нейното оборудване, както и времето, за което искате да я наемете. При въпроси, не се колебайте да ни потърсите, за да получите персонална оферта от нашата лъчезарна администраторка!

pomeshtenie pod naem 3
04
Предлагате ли отстъпки?

Предлагате ли отстъпки?

  • Наеми зала еднократно за повече от един астрономически час и получи отстъпка!
  • Наеми зала еднократно през седмицата между 8:00 и 14:00 часа и получи отстъпка!
  • Наеми зала за редовно ползване в предварително уговорени дни, часове и получи отстъпка!
  • Направи си персонален седмичен или месечен абонамент за регулярно ползване на нашите зали и получи отстъпка!
pomeshtenie pod naem 1
05
Как да наема помещение при вас?

Как да наема помещение при вас?

Залите се наемат предварително, чрез попълване на двустранен протокол предоставен от нас, в който ползвателят се запознава с условията за ползване на наетото от него помещение за съответния период. След заплащане на указаната такса, той може да използва залата по предназначение или да я резервира за конкретен ден и час.

pomeshtenie pod naem 6

Условия

В помещенията е напълно забранено тютюнопушенето (което включва и електронни цигари), както и внасянето на храна и алкохол. Внасянето на определен вид храни се допуска единствено при разрешение от управителя след предварителна уговорка. Ползвателят носи пълна отговорност при повреда на материално-техническата база и предоставената му апаратура. В случай на повреда по вина на ползвателя, той е длъжен да заплати разходите по ремонта на увреденото от него имущество или в случай, че такъв не е възможен, да заплати неговата актуална пазарна стойност. След напускане на помещението, ползвателят е длъжен да върне наетата от него зала в същия вид, в който я е получил.