НОВО! Промоционални музикални ваучери

Ваучерите са с ограничено количество.

Укулелето има славата на малка китара с 4 струни, но с това далеч не се изчерпва всичко, което може да се каже за този напълно сериозен музикален инструмент.

Уроците по укулеле са подходящи за:
деца, ученици и възрастни.

Какво представлява урока

Поради сходствата в настройката, пръстовките на грифа на укулеле могат да бъдат пренесени на китара, както и обратното. Само имената на акордите се променят, но характерът и струкутрата им до голяма степен се запазват . Ако Ви се струва много сложно да започнете да свирите на китара, то укулелето може да бъде прекрасен вариант за запознанство с дървен струнен инструмент от семейството на лютнята.

Ползи от уроците по укулеле

Музиката, която се изпълнява на укулеле обикновено звучи леко, свежо и лятно. Неслучайно при звуците на укулелето на ум идват картини за палми, плажове и сърфисти. Укулелето е също така много популярен акомпаниращ инструмент, избиран от много певци, защото има красив и приятен тембър, размерът му позволява лесно пренасяне, а и като цяло се слави като по-екзотичен инструмент.

Цени и условия на уроци по укулеле

Уроците се записват предварително. В началото на обучението се внася депозит на стойност цената на един урок. Ако ученикът не дойде в уговорения час и не предупреди от предишния ден, урокът се заплаща с депозита.Пропуснати уроци не се прехвърлят за следващия месец и са за сметка на ученика. След уточняване на учебния график се зарежда месечният абонамент, който се заплаща авансово на всеки 4 седмици, съобразни броя и продължителността на желаните занятия.

Единичен урок от 50 минути

Цена: 45 лв.

Единичен урок от 30 минути

Цена: 35 лв.

Месечна карта от 4 урока по 50 минути

Цена: 159лв.

(39,75лв. на урок)

Месечна карта от 8 урока по 50 минути

Цена: 299лв.

(37,37лв. на урок)

Запиши се на урок по укулеле

Уроците по укулеле се записват предварително на посочените Контакти. Провеждат се на място в школата или Онлайн.