НОВО! Промоционални музикални ваучери

Ваучерите са с ограничено количество.

В струните на китарата се крие синхрон от хармония и красота. Всяка струна разкрива своя свят, а всички заедно преплетени в различни акорди създават нови хармонични светове, в които всеки може да намери своето убежище и да изрази себе си.

Уроците по китара са подходящи за:
деца, ученици и възрастни.

Какво представлява урока

Китарата е един от струнните инструменти, които благоприятства нервната система и функцията на сърцето. Не е случаен митът, че Орфей е укротявал зверове и хора със своята магическа музика. Уроците по китара са подходящи за ученици над 6 годишна възраст, както и за зрели хора, които имат желание и мотивация да се учат . Те благоприятстват развитието и музикалността във всички спектри, и са изключително полезни за хора, които обичат да пеят.

Ползи от уроци по китара

Уроците по китара целят изграждането на правилната постановка на ръцете, звукоизвличане, ритъм, динамика, теория и импровизация, посредством специално подбрани за това упражнения, които ще ни дадат възможност да акомпанираме и изпълняваме любимата си музика.

Цени и условия на уроци по китара

Уроците се записват предварително. В началото на обучението се внася депозит на стойност цената на един урок. Ако ученикът не дойде в уговорения час и не предупреди от предишния ден, урокът се заплаща с депозита.Пропуснати уроци не се прехвърлят за следващия месец и са за сметка на ученика. След уточняване на учебния график се зарежда месечният абонамент, който се заплаща авансово на всеки 4 седмици, съобразни броя и продължителността на желаните занятия.

Единичен урок от 50 минути

Цена: 45 лв.

Единичен урок от 30 минути

Цена: 35 лв.

Месечна карта от 4 урока по 50 минути

Цена: 159лв.

(39,75лв. на урок)

Месечна карта от 8 урока по 50 минути

Цена: 299лв.

(37,37лв. на урок)

Запиши се на урок по китара

Уроците по китара се записват предварително на посочените Контакти. Провеждат се на място в школата или Онлайн.