НОВО! Промоционални музикални ваучери

Ваучерите са с ограничено количество.

Уроци по пеене и китара

В днешно време китарата е един от най-популярните акомпаниращи инструменти и много от най-успешните артисти в популярната музика са именно певци, акомпаниращи си с китара.

Уроците по пеене и китара са подходящи за:
деца, ученици и възрастни.

Какво представлява урока

Комбинираните уроци по пеене и китара не изисква никакъв предишен опит с музика и са достъпни за всеки, който би желал да изразява себе си, чрез глас и китара, свирейки любимите си песни или авторска музика. Те са подходящи, както за начинаещи, така и за напреднали. Освен че е приятно и забавно, едновременното пеене и свирене е и изключително полезно.

Ползи от уроците по пеене и пиано

Този тип уроци включват едновременно изграждане на основни познания и умения, свързани с инструмента китара, както и основни техники и похвати свързани с пеенето и са подходящи, както за деца така и за възрастни. Синхронът между пеене и свирене е невероятно упражнение за мозъка, което стимулира неврологичната дейност по уникален начин като заздравява връзката между двете полукълба. Работата едновременно с вокална мелодия, текст и акомпанимент развива уменията за multitasking и фината моторика и благоприятства цялостната мозъчна дейност.

Цени и условия на уроци по пеене и китара

Уроците се записват предварително. В началото на обучението се внася депозит на стойност цената на един урок. Ако ученикът не дойде в уговорения час и не предупреди от предишния ден, урокът се заплаща с депозита.Пропуснати уроци не се прехвърлят за следващия месец и са за сметка на ученика. След уточняване на учебния график се зарежда месечният абонамент, който се заплаща авансово на всеки 4 седмици, съобразни броя и продължителността на желаните занятия.

Единичен урок от
50 минути

Цена: 45лв.

Месечна карта от 4 урока по 50 минути

Цена: 169лв.

(42,25лв. на урок)

Месечна карта от 8 урока по 50 минути

Цена: 319лв.

(39.87лв на урок)

Запиши се на урок по пеене и китара

Уроците по пеене и китара се записват предварително на посочените Контакти. Провеждат се на място в школата или Онлайн.