НОВО! Промоционални музикални ваучери

Ваучерите са с ограничено количество.

Oт незапомнени времена пеенето се използва за забавление, създава чувство за социализация и дава възможност за освобождаване на натрупаната отрицателна енергия, спомага за отърсване от психически страдания.

Уроците по пеене са подходящи за:
деца, ученици и възрастни.

Какво представлява урока

Пеенето поражда у хората удоволствие, без което човешката природа не може. В процеса на работа то дава възможност на учениците чрез наслада и жизнерадост да изразят себе си, да бъдат по дисциплинирани, да развият умения за по-бързо запомняне и по-добра концентрация, да добият музикална култура, която извисява интелектуалното ниво, мотивира и възпитава самоувереност.

Ползи от уроците по пеене

Уроците по пеене целят изграждането на правилна вокална постановка, разширяване на диапазона и цялостно развитие на изпълнителските способности. Това се постига чрез специално подбрани упражнения за интонация, дишане, артикулация, микрофонна техника и др., а сценичното поведение е финалния щрих за създаването на един завършен артист.

Цени и условия на уроци по пеене

Уроците се записват предварително. В началото на обучението се внася депозит на стойност цената на един урок. Ако ученикът не дойде в уговорения час и не предупреди от предишния ден, урокът се заплаща с депозита.Пропуснати уроци не се прехвърлят за следващия месец и са за сметка на ученика. След уточняване на учебния график се зарежда месечният абонамент, който се заплаща авансово на всеки 4 седмици, съобразни броя и продължителността на желаните занятия.

Единичен урок от 50 минути

Цена: 45 лв.

Единичен урок от 30 минути

Цена: 35 лв.

Месечна карта от 4 урока по 50 минути

Цена: 159лв.

(39,75лв. на урок)

Месечна карта от 8 урока по 50 минути

Цена: 299лв.

(37,37лв. на урок)

Запиши се на урок по пеене

Уроците по пеене се записват предварително на посочените Контакти. Провеждат се на място в школата или Онлайн.