НОВО! Промоционални музикални ваучери

Ваучерите са с ограничено количество.

Уроци по пеене и пиано

Комбинираните уроци по пеене и пиано не изискват никакъв предишен опит с музика и са достъпни за всеки, който би желал да изразява себе си, чрез глас и пиано, свирейки любимите си песни или авторска музика.

Уроците по пеене и пиано са подходящи за:
деца, ученици и възрастни.

Какво представлява урока

Уроците включват едновременно изграждане на основни познания и умения, свързани с инструмента пиано, както и основни техники и похвати свързани с пеенето и са подходящи, както за деца така и за възрастни. Този тип комбинирано обучение създава едно много по-комплексно и пълно разбиране на музикалното изкуство, развивайки, както общата музикалност и творческо чувство, така и цялостните изпълнителски способности.

Ползи от уроците по пеене и пиано

Комбинираните уроци са изключително подходящи за хора, които искат по най-пълен начин да изразят себе си, чрез глас и инструмент. Комбинацията между тези две дейности стимулира и двете мозъчни полукълба, повишавайки мозъчната функционалност, координацията и цялостната фина моторика на тялото.

Преподаватели

Цени и условия на уроци по пеене и пиано

Уроците се записват предварително. В началото на обучението се внася депозит на стойност цената на един урок. Ако ученикът не дойде в уговорения час и не предупреди от предишния ден, урокът се заплаща с депозита.Пропуснати уроци не се прехвърлят за следващия месец и са за сметка на ученика. След уточняване на учебния график се зарежда месечният абонамент, който се заплаща авансово на всеки 4 седмици, съобразни броя и продължителността на желаните занятия.

Единичен урок от
50 минути

Цена: 45лв.

Месечна карта от 4 урока по 50 минути

Цена: 169лв.

(42,25лв. на урок)

Месечна карта от 8 урока по 50 минути

Цена: 319лв.

(39.87лв на урок)

Запиши се на урок по пеене и пиано

Уроците по пеене и пиано се записват предварително на посочените Контакти. Провеждат се на място в школата или Онлайн.