НОВО! Промоционални музикални ваучери

Ваучерите са с ограничено количество.

България и Шотландия са единствените две държави в света, които са съумели да съхранят традицията на този невероятен и изключително атрактивен духов народен инструмент

Уроците по гайда са подходящи за:
деца, ученици и възрастни.

Какво представлява урока

Уникалният магнетичен тембър и автентична визия на гайдата позволяват на нея да бъдат възпроизведени едни от най-красивите и прочувствени мелодии, способни да ни пренесат в онези незапомнени времена, когато човекът е живял в хармония с природата и необятния космос.

Ползи от уроците по гайда

По време на обучението, ученикът ще се запознае с произходът, историята и разновидностите на този древен духовен инструмент. Под напътствията на своя преподавател, посредством специално подбрани за целта упражнения ученикът ще овладее работата с меха и гайдуницата, което в бъдеще ще му позволи да изпълнява с лекота любимите си мелодии.

Преподавател

Цени и условия на уроци по гайда

Уроците се записват предварително. В началото на обучението се внася депозит на стойност цената на един урок. Ако ученикът не дойде в уговорения час и не предупреди от предишния ден, урокът се заплаща с депозита.Пропуснати уроци не се прехвърлят за следващия месец и са за сметка на ученика. След уточняване на учебния график се зарежда месечният абонамент, който се заплаща авансово на всеки 4 седмици, съобразни броя и продължителността на желаните занятия.

Единичен урок от 50 минути

Цена: 45 лв.

Единичен урок от 30 минути

Цена: 35 лв.

Месечна карта от 4 урока по 50 минути

Цена: 159лв.

(39,75лв. на урок)

Месечна карта от 8 урока по 50 минути

Цена: 299лв.

(37,37лв. на урок)

Запиши се на урок по гайда

Уроците по гайда се записват предварително на посочените Контакти. Провеждат се на място в школата или Онлайн.