Групова музика за деца

Занятията се провеждат групово и са подходящи за деца от 3 до 8 години. Груповите уроци за деца представляват феерия от упражнения, свързани с правилното музициране. Чрез специално подбрани музикални занимания, под формата на игри и песни, които спомагат изграждането на метро-ритмичен усет, развиват музикалния слух, насочват вниманието и фокуса, което спомага за развитие на търпението още в най-ранна детска възраст. Заниманията в група са подходящи за всички деца, които обичат музиката и чрез нея искат да се забавляват и усвояват нови опитности. Такъв вид занимания формират социални умения, защото упражненията изискват взаимодействие и комуникация между всички участници.
Заниманията помагат на децата да разберат, че всяко едно от тях има важна роля за изграждането на цялата група , чрез което още повече се насърчава сътрудничеството и работата в екип. Колективното изпълнение на песните и упражненията в групата , показват на децата , че всеки може да бъде по-добър и никой не е съвършен. Сплотяващата сила на музиката е способна да премахне страха, да го претвори в увереност и по най-положителния начин да даде възможност на всяко от децата да изрази себе си.

Уроците по Групова музика за деца се записват предварително на посочените Контакти. Провеждат се на място в школата или Онлайн.
Преподавател: Вержиния Грозева

Цени

Единични посещения с времетраене 45 минути
22лв.

Месечни абонаменти за групови занятия

Месечна карта Цена
Включва един урок в седмицата
(общо 4)
79 лв
(19,75лв. за урок)

Месечна карта Цена
Включва два урока в седмицата
(общо 8)
149 лв
(18,62лв. за урок)

График

Посоченият график е ориентировъчен и се фиксира при сформирането на група.

Условие за записване

Занятията се записват предварително на долу-посочените телефони.

Единичните посещения се заплащат на място след приключване на музикалното занятие.

Месечният абонамент се зарежда авансово на всеки четири седмици, съобразно броя на желаните занятия.Пропуснати занятия не се прехвърлят за следващия месец и са за сметка на ученика.

Заповядайте!


  0895 62 66 16 / 0883 38 50 80
  contact@veneramusic.bg
  Venera Music - музикални уроци