НОВО! Промоционални музикални ваучери

Ваучерите са с ограничено количество.

Курс по публична реч за деца и възрастни

Чудили ли сте се някога, какво не ви достига за да представите себе си и идеите си по най-добрия начин? Ако отговорът е да, то този курс е точно за вас!

Курса по публична реч е изцяло практически и е подходящ за: деца, ученици и възрастни.

martin karnolski

Научете тайната на успешното представяне пред публика!

В класовете по публична реч за деца и възрастн заедно с д-р. Мартин Кърнолски, и нашия екип от специалисти ще имате възможността, да се докоснете до тайните на харизматичното представяне пред публика. Ще се научите, как да създавате качествени презентации и успешно видео съдържание за Instagram, TikTok, YouTube, Facebook и други социални платформи.

Как да превърнем микрофона в своя най-добър приятел?

С помощта на д-р Мартин Кърнолски, ще бъдеш научен на тайните на сценичното поведение. Ще развиеш уменията си да владееш сцената и да предаваш емоции. Да комуникираш с публиката и да я управляваш. Всички тези техники, и още много други ще научиш в класа по сценично поведение и публична реч.

 Marttin Kyrnolski

Превърни се в майстор на комуникацията и овладей уменията, необходими за перфектно представяне пред публика!

Представяме ти нашите нови класове, където ще откриеш силата на публичната реч, ще развиеш гласовите си данни, придобивайки необходимата експертиза в областта на сценичното поведение. По време на обучението ще ти предоставим ценни инструменти и техники, които ще те подготвят за сцената, и ще ти позволят да се изявиш с пълен успех.

camera svg

Стани експерт в областта на представянето

Създаването на впечатляващи презентации и видео материали за социалните мрежи изисква не само технически умения, но и навици за уверено и емоционално влияние на аудиторията. В нашите класове ще ти предоставим интензивна обучителна програма, която ще те превърне в експерт в областта на представянето пред камера и заснемането на успешни видеа.

star svg

Привличай внимание и предавай убедителност

Нашият екип от педагози ще те научи на тайните на вълнуващата публична реч, която ще улесни твоето взаимодействие с публиката, камерата и социалните мрежи. Ще научиш как да контролираш своето дишане, интонацията и жестовете си, за да привличаш вниманието на гледащите и да предаваш съобщенията си с яснота и убедителност.

voice svg

Научи как да използваш своя глас и интонация

По време на обучението ще разработим и разширим гласовите ти данни, като научим как да използваш правилно резонанса и проекцията на гласа си за максимално впечатляващ ефект. Ще научиш, как да се грижиш за гласа си и да го поддържаш в отлична форма, за да излъчваш сила и авторитет във всеки видео материал.

media svg

Създавай въздействащи видео материалите

Освен това, ще те насочим и в областта на сценичното поведение, за да усъвършенстваш своето присъствие и изразителност на екрана. Ще научиш техниките за управление на пространството, движенията и изражението, които ще придадът допълнителна сила и въздействие на видео материалите ти.

Създавай впечатляващи видео клипове и презентации с минимални усилия

За техническата част също ще се погрижим. Ще те научим да правиш впечатляващи видео материали с минимално ниво на техническа обезпеченост – телефон, домашно осветление, компютър. Как да създадеш добре изглеждащо домашно студио с подръчни материали, и как да представиш по правилен начин заснетото съдържание в:

  • Tik-Tok

  • Instagram

  • Facebook
    Youtube

video creation

По време на обучението

По време на обучението, освен че ще подобрите цялостното си сценично поведение, благодарение на специално подбрани за целта упражнения (интонация, дикция, правоговор, език на тялото и поведение пред камера), ще се научите и на основните правила на видео заснемането! Как се създава добре изглеждащо домашно студио с подръчни материали, и как да представите по правилен начин заснетото съдържание в социалните мрежи.

В края на обучението

В края на обучението, всеки от участниците в курса по публична реч, ще има възможността да създаде свой собствен творчески и технически издържан кратък видео клип на конкретна тематика, на който нагледно, ще види ползите от преминатото обучение, прилагайки наученото на практика.

Цени и условия за курса по публична реч

Курса по публична реч се състои от общо 12 учебни занятия. Провеждат се блоково един път седмично от по два учебни часа = 90 мин. Групите са с големи между 10 и 15 души. Курсът е изцяло практически и е подходящ за деца, ученици, студенти и възрастни.

12 занятия в рамките на 3 месеца

Цена: 499лв.

(166 лв. на месец / 41 лв. на урок)

График

Група 1 (10:00 - 11:30 ч.)
Група 2 (15:00 - 16:30 ч.)  
Група 3 (18:00 - 19:30 ч.)
Група 4 (19:00 - 20:30 ч.)

Местата са ограничени!

Преподавател

martin karnolski

Мартин Кърнолски

Експерт по публична реч и сценично поведение

График на групови занятия

Посоченият график е ориентировъчен и се фиксира при сформирането на група.

Понеделник
Вторник
Сряда
Четвъртък
Петък
Събота
Неделя
10:30
.
.
.
.
.
.
.
16:00
Сценично поведение за певци
.
.
.
.
Музика за деца
.
17:00
Групови уроци по барабани
.
.
.
.
.
.
18:00
.
Музика за деца
.
Публична реч
Групови уроци по цигулка
.
Музика за деца
19:00
.
.
.
Сценично поведение за певци
.
.
.

Не пропускай възможността да се превърнеш в истински професионалист в презентациите!

Присъедини се към нашите класове по публична реч и сценично поведение и направи успешно всяко твое представяне!