НОВО! Промоционални музикални ваучери

Ваучерите са с ограничено количество.

Курс по сценично поведение за певци

Курсът по сценично поведение за певци и представяне пред публика е насочен, както към любителите така и към професионалистите. Подходящ е за деца, ученици, възрастни, начинаещи и напреднали. Занятията се провеждат групово в нашите творчески помещения в София, Младост 3.

martin karnolski

Научете тайните на харизматичното сценично поведение!

С помощта на д-р Мартин Кърнолски, ще бъдеш научен на тайните на сценичното поведение. Ще развиеш уменията си да владееш сцената и да предаваш емоции. Да комуникираш с публиката и да я управляваш. Всички тези техники, и още много други ще научиш в класа по сценично поведение за певци.

Как да превърнем микрофона в своя най-добър приятел?

С помощта на д-р Мартин Кърнолски, ще бъдеш научен на тайните на сценичното поведение. Ще развиеш уменията си да владееш сцената и да предаваш емоции. Да комуникираш с публиката и да я управляваш. Всички тези техники, и още много други ще научиш в класа по сценично поведение и публична реч.

 Marttin Kyrnolski

Готов ли си за голямата сцена?

Този курс е създаден да ти помогне да се развиеш като певец и артист. Ще ти предоставим ценни инструменти и техники, които ще те подготвят за голямата сцена и ще ти помогнат да представиш най-доброто от себе си във всеки един момент!

camera svg

Открий своя глас и изрази себе по най-добрия начин 

По време на обучението ще разработим и разширим гласовите ти данни, като научим как да използваш резонанса и проекцията на гласа си за максимално впечатляващ ефект. Ще научиш, как да се грижиш за гласа си и да го поддържаш в отлична форма, за да излъчваш сила и авторитет.

star svg

Привличай внимание и предавай убедителност

Чрез специално подбрани техники техники, нашият екип ще те научим, как правилно да взаимодействаш с публиката. Как да привличаш и задържаш вниманието на гледащите, и да предаваш съобщенията си с яснота и убедителност.

voice svg

Научи се да дишаш правилно

Научи се да владееш дишането си и ще се научиш да владееш публиката! Правилното дишане е, както в основата на живота така и на успешното представяне пред публика. По време на обучението ще те
научим на всички важни техники свързани с дишането, и как да ги използваш на практика.

media svg

Oбщувай с камерата по най-добрия начин

Направи камерата своя най-добър приятел, като се научиш на основните техники за управление на пространството, движенията и изразяването  по време на снимки. Повиши качеството на своята видео продукция и предай допълнителна сила на своята творческа изява!

По време на обучението

По време на обучението, освен че ще подобрите цялостното си сценично поведение, благодарение на специално подбрани за целта упражнения (интонация, дикция, пластика, език на тялото и поведение пред камера), ще се научите и на основните правила на видео заснемането! Как се създава добре изглеждащо домашно студио с подръчни материали, и как да представите по правилен начин заснетото съдържание в социалните мрежи.

В края на обучението

В края на обучението, с помощта на нашият снимачен екип и професионална апаратура, всеки от участниците ще има възможността да създаде свой собствен творчески и технически издържан видео клип в нашето студио, на който нагледно, ще види ползите от преминатото обучение.

Цени и условия на курса по сценично поведение

Курса по сценично поведение за певци и представяне пред публика се състои от 4 учебни занятия от 60 мин. в рамките на 1 месец. Групите са с големи между 5 и 9 души. Курсът е изцяло практически и е подходящ за деца, ученици, студенти и възрастни.

4 занятия в рамките на 1 месец

Цена: 99лв.

(24,75 лв. на урок)

График


Група 1: (10:00 - 11:00 ч.)
Група 2: (12:00 - 13:00 ч.)
Група 3: (15:00 - 16:00 ч.)  
Група 4: (18:00 - 19:00 ч.)
Група 5: (19:00 - 20:00 ч.)

Местата са ограничени!

Преподавател

martin karnolski

Мартин Кърнолски

Експерт по сценично поведение

Ние предлагаме и допълнителни опции срещу заплащане – Професионален Студиен запис и видео.

График на групови занятия

Посоченият график е ориентировъчен и се фиксира при сформирането на група.

Понеделник
Вторник
Сряда
Четвъртък
Петък
Събота
Неделя
10:30
.
.
.
.
.
.
.
16:00
Сценично поведение за певци
.
.
.
.
Музика за деца
.
17:00
Групови уроци по барабани
.
.
.
.
.
.
18:00
.
Музика за деца
.
Публична реч
Групови уроци по цигулка
.
Музика за деца
19:00
.
.
.
Сценично поведение за певци
.
.
.

Голямата сцена те очаква!

Не чакай повече! Присъедини се към нашата обучителна програма по сценично поведение за певци и превърни себе си в изключителен изпълнител.