НОВО! Промоционални музикални ваучери

Ваучерите са с ограничено количество.

Акустичната китара, за разлика от класическата, е с метални струни. Тя е традиционен инструмент за много различни жанрове музика, сред които блус, рок, кънтри, блуграс, джаз, както и много други.

Уроците по акустична китара са подходящи за:
деца, ученици и възрастни.

Какво представлява урока

Ако начинаещият китарист желае да изпълнява популярна музика, това е по-подходяща китара за целта от класическата. В началото изисква повече време да се свикне с натиска на металните струни, препоръчва се да се сложат тънки струни, размер 10 (по възможност с оголена трета струна без покритие) или дори 9, ако има налични. Струни за електрическа китара също вършат работа, защото те идват в по-малки размери и са по-лесни за натискане в началото.

Ползи от уроци по китара

Уроците по акустична китара целят изграждането на правилната постановка на ръцете, звукоизвличане, ритъм, динамика, теория и импровизация, посредством специално подбрани за това упражнения, които ще ни дадат възможност да акомпанираме и изпълняваме любимата си музика.

Цени и условия на уроци по китара

Уроците се записват предварително. В началото на обучението се внася депозит на стойност цената на един урок. Ако ученикът не дойде в уговорения час и не предупреди от предишния ден, урокът се заплаща с депозита.Пропуснати уроци не се прехвърлят за следващия месец и са за сметка на ученика. След уточняване на учебния график се зарежда месечният абонамент, който се заплаща авансово на всеки 4 седмици, съобразни броя и продължителността на желаните занятия.

Единичен урок от 50 минути

Цена: 40лв.

Единичен урок от 30 минути

Цена: 30лв.

Месечна карта от 4 урока по 50 минути

Цена: 149лв.

(37,25лв. на урок)

Месечна карта от 8 урока по 50 минути

Цена: 279лв.

(34,87лв. на урок)

Запиши се на урок по китара

Уроците по китара се записват предварително на посочените Контакти. Провеждат се на място в школата или Онлайн.