НОВО! Промоционални музикални ваучери

Ваучерите са с ограничено количество.

За да овладеете бас китарата, ще трябва да научите техниката на свирене на повечето популярни рок и блус групи, а затова ще ви е необходимо не-малко време.

Уроците по бас китара са подходящи за:
деца, ученици и възрастни.

Какво представлява урока

Както и другите китари, бас китара идва в много размери. Препоръчително е на желаещите да свирят на такъв тип китара да се запознаят с това какъв репертоар искат да изпълняват. Това е основният и най-определящ фактор при избора на китара.

Ползи от уроци по китара

Уроците по бас китара целят изграждането на правилната постановка на ръцете, звукоизвличане, ритъм, динамика, теория и импровизация, посредством специално подбрани за това упражнения, които ще ни дадат възможност да акомпанираме и изпълняваме любимата си музика.

Цени и условия на уроци по китара

Уроците се записват предварително. В началото на обучението се внася депозит на стойност цената на един урок. Ако ученикът не дойде в уговорения час и не предупреди от предишния ден, урокът се заплаща с депозита.Пропуснати уроци не се прехвърлят за следващия месец и са за сметка на ученика. След уточняване на учебния график се зарежда месечният абонамент, който се заплаща авансово на всеки 4 седмици, съобразни броя и продължителността на желаните занятия.

Единичен урок от 50 минути

Цена: 45 лв.

Единичен урок от 30 минути

Цена: 35 лв.

Месечна карта от 4 урока по 50 минути

Цена: 159лв.

(39,75лв. на урок)

Месечна карта от 8 урока по 50 минути

Цена: 299лв.

(37,37лв. на урок)

Запиши се на урок по китара

Уроците по китара се записват предварително на посочените Контакти. Провеждат се на място в школата или Онлайн.