НОВО! Промоционални музикални ваучери

Ваучерите са с ограничено количество.

Електрическата китара е най-модерната интерпретация на инструмента. Тя е също така най-версатилната китара, с която може да се изкара най-богата палитра от звуци.

Уроците по eлектрическа китара са подходящи за:
деца, ученици и възрастни.

Какво представлява урока

На електрическите китари се свири много по-лесно, отколкото на акустичните (подходящи за деца) и са подходящи за почти всякакви жанрове и страшно разнообразен репертоар без ограничения. На тази китара има много техники, които не се използват при акустичните китари. Въпреки, че повечето са 6-струнни, отново има разновидности със 7, 8, 9 и дори повече струни, обикновено предпочетени от изпълнителите на по-тежки стилове, но не задължително.

Ползи от уроци по китара

Уроците по електрическа китара целят изграждането на правилната постановка на ръцете, звукоизвличане, ритъм, динамика, теория и импровизация, посредством специално подбрани за това упражнения, които ще ни дадат възможност да акомпанираме и изпълняваме любимата си музика.

Цени и условия на уроци по китара

Уроците се записват предварително. В началото на обучението се внася депозит на стойност цената на един урок. Ако ученикът не дойде в уговорения час и не предупреди от предишния ден, урокът се заплаща с депозита.Пропуснати уроци не се прехвърлят за следващия месец и са за сметка на ученика. След уточняване на учебния график се зарежда месечният абонамент, който се заплаща авансово на всеки 4 седмици, съобразни броя и продължителността на желаните занятия.

Единичен урок от 50 минути

Цена: 40лв.

Единичен урок от 30 минути

Цена: 30лв.

Месечна карта от 4 урока по 50 минути

Цена: 149лв.

(37,25лв. на урок)

Месечна карта от 8 урока по 50 минути

Цена: 279лв.

(34,87лв. на урок)

Запиши се на урок по китара

Уроците по китара се записват предварително на посочените Контакти. Провеждат се на място в школата или Онлайн.